vitaminindexVitaminindex

Dr. Natur étkek, Prémium Kókuszvirág cukor

Finomítatlan, természetes cukorhelyettesítő.
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Fogyasztói ár1390 Ft
Kedvezmény
Leírás

A kókuszvirág cukor, valóban a kókusz virágjából készül. Már az előállítása is lenyűgöző, amit kétlépcsős folyamat jellemez:

  1. Először bemetszést ejtenek a kókuszpálma virágain, és több napon keresztül „csapolják” nedvüket. A hatalmas konténerekben összegyűjtött sűrű nektárnak a 80%-a víz.
  2. Ezért a következő lépcsőben, alacsony hőmérsékleten, és kíméletesen elpárologtatják a virágnektárban található vizet, mely először sziruppá sűrűsödik, ezt követően pedig kikristályosodik.

És ez már maga a kókuszvirág cukor! – ami vegán, gluténmentes, Paleo és Diétás étrend része, Alacsony glikémiás indexel.

Mikor válaszd a kókuszvirág cukrot édesítőként?

  • ha fehérítetlen, finomítatlan, egészséges alternatívát keresel cukor helyett;
  • ha nem elsődleges szempont a legalacsonyabb glikémiás index;
  • ha mellékízmentes édesítőt szeretnél;
  • ha fontos, hogy ne csak édes legyen, de tápanyagokat is tartalmazzon;
  • ha szempont, hogy receptjeidben 1:1 arányban helyettesíthesd az asztali cukrot vele (nem kell átváltani, számolgatni);
  • ha valóban természetes cukorpótlót keresel;
  • ha nem bírod a nyírfacukrot, hasmenésed van tőle;
  • ha gluténmentes vagy paleo diétát követsz.

Összetevők: 100% Kókusz (Cocos Nucifera) virág cukor

Felhasználási javaslat:

Édesítőereje a cukorral egyező. Nagyon könnyen oldódik, használható önmagában édesítőszerként, mivel hőálló, sütéshez-főzéshez is kiváló.

Kiszerelés: 500 g

Termékkereső

Energy