Kérdése van? Hívjon minket!

 +36-20/334-6464

Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma TRIO csomag, 3x800mg szagtalan vegán termék
Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma TRIO csomag, 3x800mg szagtalan vegán termék
11 700 Ft 
10 530 Ft

Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma TRIO csomag, 3x800mg szagtalan vegán termék

Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma TRIO csomag, 3x800mg szagtalan vegán termék
Natur Tanya Fermentált Fekete Fokhagyma TRIO csomag, 3x800mg szagtalan vegán termék

A legerősebb fokhagyma kivonatot keresed, lehetőleg kellemetlen szag és utóíz nélkül? Ne menj tovább, a fekete fokhagyma erősebb a fehértől és se szaga, se utóíze. Támogatja az immunrendszert, jót tesz a szívnek, az agynak, segít stabilizálni a vércukrot, csökkenteni a hasi zsírt.

Szállitási idő
1 munkanap
Mentesség
vegán gluténmentes
Kérdése van? Kattintson a képre!

Típus
Válasszon mennyiséget! Több=olcsóbb
10
11 700 Ft 
10 530 Ft
Kezdete: 2024.10.15   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 1 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 211 Ft
Részletek

Mi a különbség a fokhagyma és a fekete fokhagyma között?

A fekete fokhagymát a friss fokhagymából fermentálják. Az eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, barnás-fekete színre, csípős íze édeskés-sós ízvilágba fordul át, míg a szúrós szagért felelős összetevők eltűnnek és egy szagtalan kivonat keletkezik.

De a legfontosabb változás a hatóanyag tartalom! – a nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében jelentős mértékben megnő (40-100x) az antioxidáns tartalom és fokozódik biológiai aktivitása.

A fokhagyma allicin tartalma a folyamat során átalakul erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületekké, amilyen az S-allil-cisztein, a 5-hidroximetil-furfurol, a piruvát, a bioaktív alkaloidok és flavonoidok. A létrejövő antioxidánsok szabályozzák a sejtjelzést és csökkentik a gyulladást. Ráadásul neuroprotektív, antitrombogén, antidiabétesz és immunstimuláns tulajdonságokkal is rendelkeznek.

A fekete fokhagymát évszázadok óta használják egészség megőrző tulajdonságai miatt. A kínai mitológia szerint halhatatlanságot ad.
A fekete fokhagyma az utóbbi években több nemzetközi figyelmet kapott, köszönhetően a főzőversenyeknek, ahol az ízek előcsalogatójaként mutatták be.
Ha szétnyitod a kapszulatokot, akkor a fekete fokhagyma porral te is fűszerezhetsz! Kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét és még egészséges is.
Számos tanulmány kimutatta, hogy a fekete fokhagyma kivonatnak és főként SAC tartalmának nagyon is szerepe van az élettani hatásokban: például antioxidáns, antiallergén, antidiabétesz, gyulladáscsökkentő és antikarcinogén.
A 800mg-os Natur Tanya fermentált fekete fokhagyma kivonat a napi adagban 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg, és ezen felül S-allil-cisztein (SAC) standardizált.
Figyelembe véve, hogy a friss fokhagymával le lehet csökkenteni a megfázás idejét, a fekete fokhagyma megnövekedett antioxidáns kapacitása és gyulladáscsökkentő hatása még ígéretesebb.
Spanyol kutatók azt találták, hogy a fekete fokhagyma kivonat étrendi dúsítása javította a magas cukor és zsírtartalmú étrend által kiváltott anyagcsere és érrendszeri változásokat. (forrás)
Egy 2012-es in vitro tanulmány értékelte a fekete és a nyers fokhagyma közötti különbségeket és azok immunválaszokra gyakorolt hatásait. A fekete fokhagyma erősebb antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezett, és erőteljesebben hatott az immunitás serkentésére is. (forrás)

Vegán készítmény
Gluténmentes termék
Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
Egyedülálló, növényi kapszulatokban
Természetes immuntámogató az allergiától az autoimmun panaszokon át, az akut fertőzésekig
Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin és triglicerid szintet
Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián és küzd a demencia ellen
Szabályozza a vércukorszintet és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez
Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez az elhízás és májpanaszok kiegészítő kezeléséhez
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában

Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyag a napi adagban:
1 kapszulában
Fermentált fekete fokhagyma kivonat 400 mg

Standardizált S-allil-cisztein400 mcg



Adatok
Cikkszám
naturfermfeketefok3
Miért regisztráljon?
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!